STABELSTOL.DK

MØBLER TIL KIRKER - SKOLER - KONFERENCE - KANTINE - KONTORER - INSTITUTIONER & CAFÉ


derfor.png


 

Vores hovedwebside indeholder de fleste af de møbler vi sælger. Vi har bl.a. møbler fra RBM i vores møbelsortiment og i dette sortiment er den populære Ana stol at finde. Vi har et meget alsidig sortiment i stabelstole, som er velegnet til steder hvor der afholdes konferencer m.m. Besøg vores hovedwebside og se hvad vi kan fremvise af Ana stole og en god stabelstol. Vi har også et stort udvalg af klapborde i plast og træ. Vi har dem i næsten alle tænkelige størrelser i runde og rektangulære. Få et godt tilbud på et klapbord hos os.
Klapstol - På vores webside med klapstole, har vi et større udvalg af klapstole som er velegnet til brug på skoler m.m. Vi kan bl.a fremvise den solide klapstol fra Lifetime, som nok er en af de mest solide klapstole der findes. Til de fleste af vores klapstole, kan der tilkøbes vogne til at opbevare og transportere klapstolene. Kig ind på en af vores websider og find en klapstol du kan bruge, så finder vi den gode pris. Lifetime giver 10 års garanti på deres klapstole.
ZOWN - Besøg vores webside med alle Zown produkterne. Zown laver møbler i plastik og i produktgruppen er der klapstole, klapborde firkantede og runde og bænke. Zown har lavet transportvogne der passer til deres klapstole og klapborde. Zown giver op til 10 års garanti på nogle af deres produkter.
Taburet - Mangler du en god solid taburet til skolebrug, så er vores webside med taburetter et besøg værd. Der fremviser vi et større udvalg af taburetter der er særlig velegnet til skoler, instituioner m.m. Vi har taburetter i træ og metal og der kan monteres fodhvilere og ryglæn på nogle af dem. Den nye taburet vi har fået, hedder Silent og er udviklet til skolebrug.

Ana stole - Her kan du se Danmarks største udvalg af Ana stole. Vi fremviser Ana stole uden stof, med stof på sæde og med stof på sæde og ryg. Ana stole er med årene solgt i adskillige tusinde og den er stadig en storsælger. Stolen passer godt til brug i forsamlingshuse, møde- og konferencelokaler, kirker, skoler m.m. Der kan tilkøbes transportvogn, stolekobling, skriveplade og stolen kan fås i mange farver hvad angår plastskal, stel og polstring. Der ydes 6 års garanti på en Ana stol.

Rundt bord - Vi har et meget stort udvalg af runde borde i både plast og træ. De fleste af disse borde er velegnet til brug i forsamlingshuse, skoler m.m. Særlig de runde borde fra Lifetime, kan vi anbefale, da de har 10 års garanti. Mangler du et rundt bord, så giver vi et godt tilbud.
Til skolens idrætshal er bla. Bertram stabelstole meget brugt, da stolen ikke vejer meget og let at stable.
Se et godt udvalg af billige klapstole fra Lifetime og Zown

STABELSTOL.DK

Åmoseparken 240
6710 Esbjerg V
Telefon: 7512 7777
Mail: luthje@stabelstol.dk
Copyright © Luthje Trading 2015 - Website udviklet af Convert IT